Hac Umre Kuruluna seçilen heyet çalışmalara başladı

Bakanlıklararası Hac Umre Kurulu Türkiye Seyahat Acentaları Birliği temsilcisi seçimini kazanan Diyaeddin Şahin, Mehmet Uzuner ve Bilal Şenel çalışmalarına başladı. Şahin, Uzuner ve Şenel’den oluşan heyet bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu, Seyahat Acentaları Temsilciliği seçimini kazanarak göreve başlayan Diyaeddin Şahin, Mehmet Uzuner ve Bilal Şenel, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapılan ziyarette Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Selim Argun, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Hac Daire Başkanı Hüseyin Demirhan da hazır bulundular.
Yapılan tüm ziyaretlerde Hac ve Umre hizmetleri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu belirten TURSAB Bölge Temsilcisi Bilal Şenel, “HURSAD yöneticilerimiz ile birlikte yaptığımız bu ziyaretlerde hac ve umre konularında gündemdeki konuları ele aldık. Hac ve umre hizmetlerini kolaylaştırmak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için değerli yöneticilerimiz ile acentaların karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması sağlanmış oldu. Son derece faydalı ve istifadeli görüşmeler sağlandı. Ortak kararlar ve uygulanmak üzere çalışma planları oluşturuldu. Değerli yöneticilerimizin de bu görüşmelerden memnun kaldıklarını görmek bizleri son derece mutlu etti. Bizleri son derece nazik karşılayıp tüm taleplerimizi ilgiyle dinleyen Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş’a ve Maliye Bakan Yardımcımız sayın Mahmut Gürcan’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi