Gün FM’den Şuhut protokolüne ziyaret

Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır ile Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır ziyaret duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Basınımız bizler için çok önemli. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim” diye konuştu.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ise, “İlçemizde yapılan etkinlikleri duyurmada her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
Oldukça samimi bir havada geçen ziyaret, Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’ın, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır’a ziyaret anısına Atatürk’ün Kocatepe'deki siluetinin bulunduğu bir plaket takdimiyle sona erdi.
Daha sonra Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u makamında ziyaret eden Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, “Belediyenin 100.yıl etkinlikleri dolayısıyla yaptığınız faaliyetleri takip ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, en yakın zamanda Gün FM’i ziyaret edeceğini söyleyerek, “100.yıl etkinliklerimiz Zafer Haftası’na kadar devam edecek. Bütün faaliyetlerimize dileyen herkesi bekliyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Ziyaretlerde Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir de hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi