Gültekin Uysal taburcu edildi

Şehit Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi’nin cenaze törenine katıldığı sırda fenalık geçiren ve 112 Sağlık Ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Acilde yapılan tetkik ve incelemelerin ardından taburcu edildi.

Taburcu edilmesinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran’ı ziyaret eden Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yapılan tedavi için Başhekim Duran'a teşekkür etti.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın sağlık durumunun iyi olduğunu kısa süreli yaşanan baygınlık nedeniyle kendisinin bir süre hastanede gözlem altında tutulduğunu söyledi.
Duran, Gültekin Uysal’ın muayene ve tetkiklerinde herhangi olumsuz bir bulguya rastlanmadığını ifade etti.
DP Lideri Uysal, işlerinin yoğunluğunun üstüne şehit cenazesinin verdiği üzüntü nedeniyle fenalaştığını ve baygınlık geçirdiğini söyledi.
Hastanede kaldığı kısa bir süre içinde tüm sağlık ekibinin kendisiyle çok ilgilendiklerini ve memnun bir şekilde hastaneden ayrıldığını belirten Uysal; “Başhekimimizin nezdinde tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi