Görgöz, “Haklının yayındayız.”

Afyonkarahisar Kentsel Dönüşüm Dayanışma Derneği Başkanı Serhat Tugan, Mecidiye Mahallesi Muhtarı Deniz Özcan, Fakıpaşa Mahallesi Muhtarı Remzi Karataş, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Derya Palalı ve Semra Şatır CHP İl Başkanlığını ziyarette bulundular.

Yapılan ziyarette, dernek başkanı Tugan ve beraberindeki heyet, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’e, Kentsel Dönüşüm sürecinde halkın yanında, halktan ve haktan yana takındığı tavır ve sağladıkları destek için teşekkür ettiler. Görgöz’ün Kentsel Dönüşüm konusunda, sürekli halkı aydınlattığını, ilgili mahallelerin muhtarları ve halkıyla sürekli iletişimde olduğunu ve gelişmeleri yakından takip ettiğini, bundan dolayı da memnuniyetlerini dile getirdiler.

İl Başkanı Görgöz’de, Dernek Başkanı Tugan ve yönetimine, muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi ve teşekkür etti.
CHP İl Başkanı Görgöz; biz her zaman haklının yanında, halkımızın yanındayız. Sizler çok doğru ve haklı mücadele verdiniz. Bundan dolayı sizleri yürekten kutluyorum” dedi.
Görgöz; Kentsel Dönüşüm yapılmalı ancak halkın lehine yapılmalı diyerek konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi