Görgöz, "Bayramlar umutların yerleştiği müstesna günlerdir"
Cumhuriyet Halp Partisi Afyonkarahisar İl başkanı Yalçın Görgöz ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Görgöz mesajında; "Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir" dedi.

Bayramların ruhunda dargınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşma olduğunu ifade eden Görgöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Malumdur ki insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yâd edilirler.
Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum.
Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, ülkemize, ve insanlığa esenlikler getirmesini dilerim."
Editör: Haber Merkezi