“Gönül Sofralarında Vatandaşlarımızla Birlikte Olmaya Devam Edeceğiz”

Belediyemiz tarafından Ramazan Ayı’na girilmesiyle başlayan iftar yemeği programları şehrimizin kadim mahallelerinden olan Olucak Mahallesiyle devam etti.

Önceden belirlenen programa göre düzenlenmeye devam eden iftar yemeği etkinlikleri bu kez Çavuşbaş Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi. Ramazan ayı süresince her aksam farklı bir mahallede iftara katılan, ardından da vatandaşlarla sohbet gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ,bu kez Olucak Mahallesinde bulunan vatandaşlarımızla iftar yemeğinde buluştu. Olucak Mahallesini kapsayan iftar programına vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.

ÇOCUKLARDAN ZEYBEK BAŞKAN'A SEVGİ SELİ

Çocuklar tarafından da sıcak gülümsemeyle karşılanan Başkan Mehmet Zeybek, özellikle miniklerle yakından ilgilenerek, pamuk şeker dağıttı. Başkanımız Mehmet Zeybek çocuklara pamuk şeker dağıtırken paylaştığı fotoğraflar ise sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Manevi duyguların yoğunlaştığı, insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, hoşgörü ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı Ramazan ayında Olucak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik. Biz hep biriz aynı havayı soluyoruz. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İftar yemeği programına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi