Gönül Sofralarında Buluşuyoruz

Aşımızı Paylaşıyoruz

Ramazan ayı nedeniyle Belediyemiz tarafından şehrimizin dört bir yanında iftar çadırları kuruluyor. Çadırlarımız, Ramazan ayının ilk gününden, son gününe kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet verecek.

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunuyor. Belediyemiz, Ramazan boyunca iftar çadırları ve dağıtım noktalarında her gün 7 binden fazla kişiye iftar yemeği verecek.

RAMAZAN AYI BEREKET AYI

Ramazan ayının insanları birlik ve beraberliğe en çok yaklaştıran ay olduğunu belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, " Ramazan ayı bereket ayı. Bu uygulamamız ramazan boyunca devam edecektir. Bu ay 22 gün mahallelerde hemşehrilerimize iftarımızı açacağız. Hemen hemen her mahallede yemek dağıtımı yapılıyor. Bunun dışında Sanayi ve Erenler mahallemizde 2 sabit iftar çadırımız var. 3 bine yakın eve de 6 noktadan yemek dağıtımı yapıyoruz. Aşçılarımız büyük çaba sarf ediyor. Bugünde onları ziyaret ederek çalışmaları inceledik. Tüm vatandaşlarımızı ramazan ayı boyunca iftar çadırlarımıza bekliyoruz. Allah hayırlarımızı kabul eylesin, hayırlı Ramazanlar diliyorum” açıklamasında bulundu.

GÜNLÜK 7 BİN KİŞİYE İFTAR

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin katkılarıyla 2 ayrı nokta ve altı farklı mahallede oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 7 binden fazla kişiye iftar yemeği veriliyor. Aralarında Fatih, Sahipata, Karşıyaka, Çavuşbaş, İmaret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde dağıtım noktaları oluşturulurken, Erenler, Sanayi bölgesinde iftar yemeği veriliyor.

İFTAR İKRAM NOKTALARI

  1. MECİDİYE
  2. ÇAVUŞBAŞ
  3. İMARET CAMİ
  4. FATİH
  5. SAHİPATA
  6. KARŞIYAKA

SABİT İFTAR ÇADIRLARI KURULAN BÖLGELER

1- SANAYİ GİRİŞİ

2- ERENLER CAMİ

Editör: Haber Merkezi