GAZİ MAHALLESİ MUHTARI ŞÜKRÜ TAŞKIN:'BELEDİYE DESTAN YAZIYOR'
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kentin en güzide semtlerinden olan Harbiş'te asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Kaldırımları geçtiğimiz yıl tamamlanan Gazi, Nazmi Saatçi ve Kocatepe Mahallesi sakinleri sıcak asfalta kavuşuyor.
BAŞKANIMIZ SÖZÜNDE DURDU
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük özveriyle çalışan ekipler, yapılaşması yıllar öncesine dayalı Harbiş'in yollarını adeta kaymak gibi yapıyor. Yolların asfaltlanmasından büyük memnuniyet duyan Gazi Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşkın, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın sözünde durduğunu ifade etti. Şükrü Taşkın; "Sağ olsun Belediyemiz, kentin birçok mahallesinde olduğu gibi Harbiş'te de adeta destan yazıyor. Doğalgaz sonrası bozulan yollarımıza geçtiğimiz yıl kaldırım döşendi. Bu yıl ise yollarımıza asfalt seriliyor" dedi.
"HİZMETTE SINIR YOK"
Belediye hizmetlerinin sadece yol ve kaldırımla sınırlı olmadığına dikkat çeken Muhtar Taşkın; "Harbiş Bilgi Evimiz sayesinde mahallemizdeki maddi imkanı olmayan ailelerin öğrencileri de dershane şartlarında eğitim alma imkanı buldu. Bunun yanında Başkanımızın büyük destekleriyle Şehit İsmail Karcı Parkı'nın bulunduğu alanda anaokulu oluşturulmaya başlandı. Belediye hizmetlerinin sadece yol, su, kanalizasyondan ibaret olmadığını bu dönem gördük" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi