Esnaf Dostu Başkan Zeybek'ten Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Kurtuluş Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyen Başkanımız Zeybek, hayata geçirdikleri projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Zeybek Başkan, iş yeri ziyareti gerçekleştirerek esnaflarla görüştü. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veren Başkanımız, esnaf ziyaretlerini Kurtuluş Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi’yle sürdürdü. İş yerlerini ziyaret edip, mahalle sakinleri ve esnaflarla görüşerek istişarelerde bulundu onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Hizmetlerinde daima katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkanımız, daha çok vatandaşın projelerden yararlanabilmesi amacıyla çalışmaları da bizzat anlatıyor.

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZ”

Başkanımız Mehmet Zeybek ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini belirterek; “Belediyemiz tarafından ilgili yerlere kazandırılan ve devam eden çalışmalarla ilgili yerinde inceleme yaparken, vatandaşlarımızı da bilgilendiriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz. Belediyecilik hizmetlerini bütün vatandaşlarımızın ve şehrin ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yürütürken en büyük desteği aldığımız hemşehrilerimizi sıklıkla ziyaret ediyoruz ve onların görüşlerini önemsiyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi

Editör: Haber Merkezi