ERKMENDEKİ ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR
 
            Erkmen Beldesinde bulunan Erkmen İlkokulu ve Ortaokulu müdür ve öğretmenleri okullarına yaptığı katkılardan dolayı Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş‘a teşekkür plaketi takdim ettiler.
            Konu ile ilgili konuşan Erkmen Ortaokulu müdürü Bülent Seyrekli; Belediye Başkanı Memduh Kuş’un her zaman okullarına maddi ve manevi destek verdiğini, bugüne kadar her türlü taleplerinin Belediyece karşılandığını belirtti. Son olarak Beldeye yapılan yeni ortaokulu binasının Öğretmenler odası dolap ve masaları, okulun tüm bilgi ve yön levhaları, pencere kilitleri ve internet ağı sisteminin Belediyece yapıldığını ayrıca öğrencilerimize kaynak kitaplar ile denem sınav setleri alındığını söyledi.
            Belediye Başkanı Memduh Kuş ise okulun yapıldığı arsanın belediyeye ait olduğunu, okul yapılması şartı ile İl Özel İdaresine Tahsis edildiğini ve kısa zamanda da okulun tamamlanarak geçen hafta hizmete girdiğini söyledi. Bununla ilgili olarak ta İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Yalçın’a teşekkür ederim dedi.  Bu güne kadar Erkmen Merkezde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin aynı binalarda ders gördüğünü, iki bina olmasına rağmen toplam derslik sayısının 8 olduğunu ve bununda yetersiz olduğunu belirten Başkan Kuş, öğrencilerimiz sabahçı ve öğlenci olarak eğitim görüyordu. Dolayısı ile sabah çok erken okula gidiyorlar, akşamda çok geç çıkıyorlardı. Özellikle kış günlerinde çocuklarımız için bu çok büyük bir sıkıntıydı. Yeni yapılan binamızda 16 derslik bulunmaktadır. İlkokul ve Ortaokul ayrıldı. Şimdi çocuklarımız çok daha iyi şartlarda ve tekli eğitim görüyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Belediye olarak eğitim ve öğretime katkı vermeye devam edeceklerini söyleyen Memduh Kuş kendisine plaket takdim eden eğitimcilere teşekkür etti.
                 
 
Editör: Haber Merkezi