Engin Alan bu Pazar Afyon’da

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak Gün FM’de Faruk Bangir’in sunduğu Gündem programına konuk oldu.

“Söyleşiye tüm Afyonluları davet ediyorum”

Dernek olarak bu Pazar Eski Özel Kuvvetler Komutanı Emekli Korgeneral Engin Alan’ın katılacağı bir söyleşi gerçekleştireceklerini kaydeden Taytak, “Son zamanlarda artan terör olayları tüm toplumu olduğu gibi bizleri de derinden üzüyor. Bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Dernek olarak 1999 yılında PKK Lideri Abdullah Öcalan’ı Kenya’da yakalayıp ülkemize getiren Eski Özel Kuvvetler Komutanı Emekli Korgeneral Engin Alan’ı 18 Ekim Pazar günü saat 14.00’de, şehir merkezinde bulunan Soydan Otel’de Afyonlularla buluşturacağız. Alan, ‘Milli Güvenlik, Milli Gündem’ konulu söyleşiye katılacak ve akabinde, ‘Bölünmeye Çeyrek Kala’ isimli kitabını imzalayacak. Bu söyleşiye tüm Afyonluları davet ediyorum” diye konuştu.

“Son günlerde yaşanan acı olaylar ve şehit haberleri hepimizi derinden üzüyor”

Dernek olarak ülke ve yerel gündemi dikkate aldıklarını belirten Taytak, “Faaliyetlerimizi bu kapsamda planlıyoruz. Önceki dönemlerde ülkemizin hassas günlerinde Kıbrıs Barış Harekâtı Komutanı Hasan Kundakçı ve 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u düzenlediğimiz etkinlikler ile halkımızla buluşturmuştuk. Ülkemizde son günlerde yaşanan acı olaylar ve şehit haberleri hepimizi derinden üzüyor. Sokaklara çıkan gençlerin ve vatandaşlarımızın sağduyulu olmaları ve aklıselim davranmaları için, konunun muhatabı PKK’ya büyük zayiat veren, ömrünün çoğunu terörle mücadeleyle geçiren, vatanperver Engin Alan Paşamızı Afyon halkımız ve gençlerimiz ile buluşturmak ve söyleşi yaptırmak için derneğimizin konuğu olarak ilimize davet ettik. Yoğun bir katılım olmasını arzu ediyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Editör: Haber Merkezi