Dr.Mehmet Ecer hız kesmeden çalışıyor

 

CHP Milletvekili adayı Doktor Mehmet Ecer, her yere yetişiyor, neredeyse 24 saat çalışan Ecer, İlhan Çınar’ın oğlunun düğününe katıldı. Ataköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Ecer, Dinar’da festival, Doğlat yaylasında Yörük şenliğine katıldı.

 

Afyon’da 15 milletvekili arasında en fazla çalışanların başında yer alan Mehmet Ecer, bir günde onlarca yere giderek vatandaşlarla bir araya gelip partisinin seçim çalışmalarını anlatıyor. Ecer önceki gece Güral Otelde yapılan partili Avukat İlhan Çınar’ın oğlunun düğününe katıldı. Düğünde İl Başkanı Nevzat Ercan, Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı, Tuğrul Akkuş, Yalçın Görgöz’de vardı.

 

Güne erken başlayan Mehmet Ecer sabah saatlerinde Ataköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek CHP’nin seçim beyannamesinde bulunan vaadler hakkında bilgi verdi. Ecer’in karşısına çıkan bir gurup genç ise kendi sorunlarını anlattı. Gençler okulu bitiriyoruz ama atanamıyoruz. İşsizlik tarihi rekora ulaştı ne olacak bizim halimiz diye dert yandılar.

 

Doktor Mehmet Ecer, “Ne kadar işsiz var hepsini biliyoruz. Hükümet birçok devlet dairesinde yetersiz personel olmasına rağmen bütçe açık verir diye binlerce genci işe almıyor. Ama kendilerine kaçak saraylar yapıyorlar, bakanlara bile uçak alıyorlar. O zaman bütçe açık verir demiyorlar. Bunlar halkı düşünmüyor. Sadece kendi saltanatları ve rantını düşünüyorlar. 7 Haziran’da size çok büyük bir görev düşüyor. İşsizliği bitirmek için bu gidişata dur demek için CHP’ye oy verin. Bu düzen değişsin” diye konuştu.

 

Atatköy’den çıkan Mehmet Ecer, Dinar’ın köylerine gitti. Köyde yaşayan vatandaşlarla bir araa gelen Doktor Mehmet Ecer, en büyük ilgiyi kadınlardan gördü. Etrafı köylü kadınlar tarafından çevrilen Ecer’e, “Bu doktor çok güzel gülüyor. Yüzü gülen adamdan zarar gelmez” demesi üzerine herkes kahkaha atı. Mehmet Ecer, “Daha yaşanabilir bir Türkiye için yüzü gülen adamla oy verin. Sizinde çocuklarınızın da hayatı kurtulsun. Biz sizi seviyoruz” dedi.

 

Mehmet Ecer, Dinar köylerine yaptığı ziyaretten sonra Doğlat yaylasına giderek Yörük Şenliğine katıldı. Şenlikte Dernek Başkanı Ecer’e Yörük poşusu bağladı. Atom karınca gibi çalışan Mehmet Ecer’in hızına kimse yetişemiyor. Gittiği her yerde yakın ilgi gören Ecer’e en çok emekli maaşı ve dini bayramlarda iki ikramiye soruluyor. Ecer, Eğer şüphesi olan varsa getirin bende imzalı güvence veriyorum. CHP iktidar olur ve ilk Bayramda ikramiye alamazsanız gelin ben vereceğim” dedi.     

 

 

Editör: Haber Merkezi