DR.MEHMET ECER ATAKÖYE ÇIKARTMA YAPTI
CHP Belediye başkan adayı Dr.Mehmet Ecer , belediye meclis adayları, igm adayı Mehmet acar ve parti üyeleri dün akşam Ataköy mahallesinde ki bir kahvehanede ataköy muhtarı muharrem özdemir ve Ataköy halkıyla bir araya geldi. Kalabalık bir halk tarafından karşılanan Dr.Ecer ve ekibi, ataköy halkına projeleriyle ilgili geniş bir sunum gerçekleştirdi.
ATAKÖY HALKI ÖFKELİ
Ataköy halkı kendilerinin haberi olmadan ve görüşleri alınmdan bir gecede mahalle yapıldıklarına öfkeliler. Ataköy halkı “ imarla ilgili büyük sorunlarının olduğunu ve bundan dolayı büyük zararlara uğradıklarını, imarla ilgili rant planlarının yapıldığını düşünüyoruz” dediler.
Dr.Ecer ve ekibi ataköy halkına haritalar üzerinde görsel bir sunum yaparak ataköy ile ilgili projelerini halka anlattı. Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen M.Ecer, Ataköyün çok fazla eksiklikleri olduğunu söyleyerek, öncelikli olarak şehir merkezine aicilen adaptasyonu sağlanmalı ve acil yatırım planlarının gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.
Doktor Mehmet Ecer konuşmasında “Bizler, diğer köyler gibi mahalle olan Ataköyünde neden ve niçin mahalle yapıldığını biliyoruz.Buralarda ne planların ve oyunların döndüğünüde biliyoruz.İnşallah 30 martta bu oyunu sizlerle beraber bozacağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi