Dr.Ayhan Erenoğlu vefat etti

Afyonkarahisar eski Kamu hastaneleri genel sekreteri Dr.Ayhan Erenoğlu, görev yaptığı Karaman’da hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden genel sekreter Erenoğlu için hastanede tören yapıldı ve cenaze namazı kılındı.
Erenoğlu'nun cenaze namazını dayısı ve 20. dönem Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz kıldırdı.
Kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu igin Devlet Hastanesi önünde bir tören düzenlenerek cenaze namazı kılındı.
Törene, Karaman Valisi Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalişkan, eski Milletvekili Şevki Yılmaz, daire müdürleri ile Erenoğlu’nun ailesi, meslektaşları ve hastane calişanları katıldı.
Dr.Ayhan Erenoglu'nun morgdan alınan cenazesi sevenlerin omuzlarında törenin yapılacağı başhekimlik önüne getirildi. Duygulu anlarn yaşandığı t6rende konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Seker, “çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanıdığımız bir kardeşimizi ebediyete uğurluyoruz. Allah’ım günahlarını ve taksiratını affeylesin.” dedi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’nun cenaze namazını Dayısı ve  20. Dönem Refah Partisi Milletvekili olan Şevki Yılmaz kıldırdı.
Erenoğlu’nun cenazesi toprağa verilmek üzere Kocaeli’ne götürüldü.
Afyon Zafer ailesi olarak: Dr.Ayhan Erenoğlu’nun, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenab-ı Allah rahmetli Erenoğlu’nun taksiratını af etsin, mekanı cennet olsun.  
 
Editör: Haber Merkezi