Dr. Ersan Özgür, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN VARLIĞINI KORUMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında Dr. Özgür’e bilgiler vererek, “Üye sayısının artmasını istemeyen tek dernek biziz. Derneğimizin Dinar, Sandıklı, Sultandağı ve Bolvadin olmak üzere 4 ilçe de temsilciliği var. Biz zamanla diğer ilçelerimizde de teşkilatlanmak istiyoruz. Derneğimiz bağış isteyen değil, bağış kabul eden bir dernektir. Maalesef şehit aileleri ve gazilerimizin isimlerini kullanarak para isteyen bir takım art niyetli kişiler var. Tüm halkımızdan ricamız bu insanlara itibar etmemeleri. Vatandaşlarımız bu ve buna benzer durumlarda bizlerle hemen irtibata geçsinler ki bu art niyetli kişileri engelleyebilelim. Dün olduğu gibi bugünde yarında kanımızın son damlasına kadar ülkemizin ve milletimizin varlığını korumaya devam edeceğiz." dedi.

MİLLETİMİZ “ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ” İNANCINDADIR

Tüm şehitlerimizi rahmetle anarak, gazilerimize de acil şifalar dileyen Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Başkan Kumartaşlı ile şehit yakınları ve gazilere nazik kabulleri için teşekkür ederek, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Ne yaparsak yapalım şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şunu unutmamalıyız ki, bugün huzur içerisinde bu topraklarda yaşamımızı devam ettiriyorsak hiç şüphesiz bu şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesindedir. Şehitlerimiz ölümsüzler ve her daim bizimleler. Vatan topraklarımızı korumak ve savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz devletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Bizleri düşmanlarımızdan üstün ve güçlü yapan en önemli farkımız inancımızdır. ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ düşüncesiyle binlerce yıldır şehit ve gazilerimiz, kutsal değerlerimiz için can ve kan vermektedir. Orta Asya’dan Anadolu’yu yurt edindiğimiz Malazgirt’e, Viyana kapılarından yeniden Plevne’ye, diriliş ruhunu yaşadığımız Çanakkale, Sarıkamış, Kut’ül Ammare’den Büyük Taarruz’a, Kore ve Kıbrıs’tan terörle mücadeleye tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi