DP AFYON ADAYI HASAN KARACAK
Demokrat Parti 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak Demokrat Parti Genel Merkezde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karacak gösterdi.
Aday ile ilgili yazılı basın açıklaması yapan Demokrat Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Zafer Murat Çakır şunları söyledi; "Partimiz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak Demokrat Parti Genel Merkezde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karacak göstermiştir. Aday tanıtım Toplantısı Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katılımı ile önümüzdeki birkaç gün içinde yapılacaktır."
HASAN KARACAK KİMDİR?
15 Şubat 1965 tarihinde Afyon Hacı Nasuh Mahallesinde doğdu. İlk orta lise öğrenimini Afyon da tamamladı. 1983 yılında AFYONSPORLA ismi özdeşleşen Karacak Afyon spor ve çeşitli kluplerde futbol oynadığı ve yöneticilik yaptı. AFYON BELEDİYESİ'NDE çeşitli birimlerinde görev yaptı. Bu süre içerisinde Belediye-İş Sendikası Afyon şube başkan yardımcılığı ve Belediye-İş Sendikası Genel merkezinde denetim Kurulu Başkanlığı yaptı.
Eski Bakan İsmet Atilla ile siyaset yapmaya başladı. 2003 yılında Gültekin Uysal'ın DYP il Başkanlığı sürecinde Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Emekli olduktan sonra ticaret ile iştigal eden Karacak son dönemde Demokrat Parti Genel Merkezi Teşkilatlanma Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.
Editör: Haber Merkezi