Devletin, Şefkatli Kollarında Yetişen Gençler Dünya Evine Girdiler..
Yetiştirme Yurdunda kalan Sultan Çetin ve Fırat Kaşıkçı Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdiler.
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen düğün törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez ve Eşi Bayan Hülya Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Eşi Bayan Emine Çoban, Vali Yardımcılarının Eşleri, İkmal Komutanlığında görevli Komutanlar ile eşleri, Türk Anneler Derneği Başkanı Bengül İplikçioğlu ve Dernek Üyeleri, Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ve Dernek Üyeleri, Afyonkarahisarlı İşadamlarının eşleri, genç çiftin akrabaları ve yakın arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı.
Alkışlar arasında salona giren genç çifte ilk danslarında İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez ve Eşi Bayan Hülya Gülmez ile İkmal Komutanlığında görevli Komutanlar ile eşleri ve genç çiftin arkadaşları eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesi ve genç çiftin pastayı birbirlerine ikram etmelerinden sonra takı töreni gerçekleştirildi.
Coşku ve neşe içerisinde gerçekleştirilen düğün töreninde duygularını ifade eden Bayan Balkanlıoğlu; “Devletimiz her zaman, bütün yavrularımızın arkasındadır. Tıpkı Sultan ve Fırat yavrumuzun arkasında olduğu gibi. Evlatlarımız devletin şefkatli ellerinde yetiştiler. Her iki gencimizde Devletimizin güzide kurumlarında işe yerleştirildiler. Onun koruması altında da dünyaevine girdiler. Birlik ve beraberliğin çok güzel bir şekilde yaşandığı Afyonkarahisarımızın yardımsever ve çok saygı değer insanlarınında katkıları ile yuvalarını kurdular. Ben, Afyonkarahisarda birçok değerli hayırsever insanın olduğunu bilmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.
Bu düğünümüzde özellikle Yıldız Özer Hanımefendiye, Uysallar Kuyumculuğa katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın eşi Fatma Solak hanıma, Metin İplikçioğlu’na, Piramit Çiçekciliğe, Foto Şeref’e, Hazer Ofset’e, Halil Perde’ye, Gülyurt Pastanesine, Orkestramıza, Afyonkarahisar’lı işadamlarımızın eşlerine çok teşekkür ediyorum.
Yavrularımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan İkmal Komutanı Tuğg. İsmet Gökhan Gülmez ve değerli Eşi Hülya Hanımefendiye, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve değerli Eşi Emine Hanımefendiye, Vali Yardımcılarımızın değerli eşlerine, İkmal Komutanlığında görevli komutanlarımız ile çok değerli eşlerine, mutluluğa atım atam gençlerimize her zaman kucak açan Türk Anneler ve Gül Anneler Dernek Başkanlarına ve dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi