Demirkırkan, “Atatürk’ü saygı, sevgi rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, aydınlık Türkiye’nin sembolü, başta mazlum milletler olmak üzere tüm dünyaya örnek olan büyük devrimci, devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. Yılında saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Yüce Atatürk’ün yurttaşlarımızın gözündeki erişilmez yeri hiç değişmeyecektir.

Yönetici konumunda olanların gaflet ve dalaleti nedeniyle birlik ve bütünlüğümüze yönelen tehditlerin artarak devam ettiği bu dönemde de demokrasi ve cumhuriyetine bağlı olan halkımız bu karanlık günleri de aşacak, Ulu Önder’in çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefine ulaşacaktır. Ulu Önder’in iki büyük eserimden birisi dediği Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk ilkelerine bağlı bir şekilde, Cumhuriyetin değerlerini, laik, demokratik, sosyal devletin güvencesi olan hukuk devletini koruyup kollamak için Ata’sından aldığı güçle bu mücadelenin ön saflarında ilerlemeye devam edecektir. Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olanTürkiye Cumhuriyeti birlik, beraberlik ve bütünlük içinde, özgürlüğüne sahip çıkan vatandaşlarımızın kararlığıyla sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu düşüncelerle büyük Atatürk’ü saygıyla selamlıyor, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, sevgi, rahmet ve şükranla anıyorum.

Editör: Haber Merkezi