Demirkırkan: "16 Nisan, hayırlar getirecek"

Cumhuriyet Halk Partisi, Şuhut'un Karaadilli Beldesi'nde parti binasına kavuştu. Binanın açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, 16 Nisan'da yapılması planlanan referandumda, halkın "hayır" oyu vereceğini kaydetti. 


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP'nin Eski İl Başkanları'ndan Nevzat Ercan ile çok sayıda partili, Şuhut'un Kaarilli Beldesi'nde parti binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Beldemizde tüm baskılara rağmen direnen çalışan ve bu belde binasının kazandırılmasını sağlayan belde başkanımıza ve ilçe başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ülkenin birlikteliğe ihtiyacı var. Bu ülke insanının ayrışömaya değil, aynı sofrada oturup birlikte yemeğe, içmeye ihtiyacı var. 16 Nisan'a kadar olan süreci partililerimizin yanında Cumhuriyet'e ve demokrasiye gönül veren vatandaşlarımızla birlikte götüreceğiz. tartışmalardan uzak herkesi kapsayan söylemlerle hareket edeceğiz. Bu birliktelik beraberinde başarıyı 16 Nisan'da hayırları getirecektir" dedi. 
O SANDIKTAN HAYIR ÇIKACAK
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise şu vurguları yaptı:
"Biraz önce belediyeye ait boş binalar olmasına rağmen partimize kiraya verilmediğini öğrendim. Demokrasi herkese lazım, AKP'ye de lazım. Önümüzde bir sandık var. Bu ülkede Türkiye Cumhuriyeti'nin devamı için, bu ülkede vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için, bu ülkede bu bayrağın inmemesi için, bu ülkede toprak bütünlüğünün korunması için o sandıktan 'Hayır' çıkmasını sağlayacağız. O sandıktan hayır çıktıktan sonra Türkiye demokrasisnin hukukun insan haklarının temel hak ve hürriyetlerinin güvence altına alındığı bir ülke olacak" ifadelerini kullandı.
TEK SES, TEK YÜREK
Açılışın ardından CHP heyeti Karaadilli ve Karacaören'de kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, dertlerini dinledi. vatandaşlara anayasa referandumu hakkında bilgiler veren CHP heyeti neden 'Hayır' diyeceklerini anlattılar. Karaadilli Karacaören'de uzun zamandan beri uğraşmalarına ve çalmadık kapı bırakmamalarına rağmen sulama için sondaj açtıramadıklarını ve ciddi mağduriyet yaşadıklarını köyde ciddi anlamda su sıkıntısı çektiklerini ifade eden köy Muhtarı CHP heyetinden destek sözü aldı. Ziyaretlerde CHP'nin referandum sürecine tek ses, tek yürek olarak hazırlandığını gösterdi.
Editör: Haber Merkezi