Demir ve Canseven ailelerinin mutlu günü..

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir ömrünün en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Mehmet Demir’in Büyük kızı Ceyda ve damadı Osman Canseven’in mutluluğa ilk adımlarını attıkları nikah merasimi, Afyonkarahisar’ın seçkin otellerinden birinde gerçekleştirildi.

Gelin ve damadın nikahı, Taşoluk belediye Başkanı sayın Murat Öner tarafından kıyılırken, nikah şahitlikleri, Cansuyu Derneği Genel Başkanı ve 20. Dönem Isparta Milletvekili Mustafa Köylü, Cansuyu Genel Başkan Yardımcısı ve 20. Dönem Amasya Milletvekili Cemalettin Lafçı, 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve aynı zamanda Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut Koçak tarafından yapıldı.

Gelin ve damadın nikah salonuna girişi sonrası, ilk olarak, düğün merasimine iştirak edemeyen davetlilerin sosyal medya üzerinden göndermiş oldukları görüntülü ve yazılı tebrik mesajlarının sunumu yapıldı.

Afyonkarahisar merkez Devrane Camii İmam Hatibi Ali Türkaslan’ın okumuş olduğu Kur-an’ı Kerim tilaveti ile düğün merasimi başladı. Akabinde Antalya Serik Müftüsü İbrahim Keser’in “İslamda evliliğin mana ve önemi” konulu konuşması sonrası yaptığı dualar ile düğün merasimi canlılık kazandı.

Takı merasimi ve tebriklerin ardından nihayete eren düğün merasimi sonrası bir açıklama yapan Mehmet Demir; “bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Cansuyu Yönetim Kurulu üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Çoban ve tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Rabb’im evlatlarımıza iki Cihan saadeti versin” dedi.

Kızının düğününü gerçekleştiren Mehmet Demir’in duygusallığı ve gözlerinden sızan tatlı hüzün damlacıkları gözlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi