DEFTERDAR KISA, PARKHAYAT’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
Afyonkarahisar Defterdarı Yaşar Kısa, Park Hayat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya vergisel yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getirerek ekonomiye yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. 
 
Park Hayat Afyonkarahisar Hastanesi’nde gerçekleşen ziyarete; Defterdar Yaşar Kısa’nın yanısıra Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay Yılmaz, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi ve Milli emlak Müdürü Sedat Hökelek de katıldı.
 
Park Hayat Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Şahin ile Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Selim Bodur’un da bulunduğu ziyarette Defterdar Yaşar Kısa, vergi ödemelerinin zamanında yapılmasının önemini vurguladı.
Defterdar Kısa, Park Hayat Grubu’nun bünyesindeki kurumlarla yarattığı katma değer ve oluşturduğu istihdam ile Afyonkarahisar ekonomisine büyük katkı sağladığını, vergi konusundaki titizliği ile de örnek bir kurum olduğunu dile getirdi.
Park Hayat Grubu’nun vergi konusundaki hassasiyetine teşekkür eden Defterdar Kısa,
Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya kurum adına bir teşekkür plaketi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Dr. Mustafa Enis Arabacı da, yaptıkları çalışmaların devlet kurumları tarafından takdir görmesinin gurur verici olduğunu ve kendilerini daha şevkle çalışma konusunda güç verdiğini söyledi. 
 
Editör: Haber Merkezi