Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle ilgili koordinasyon toplantısı

Cumhurbaşkanımızın İlimizi Ziyaretlerine İlişkin Koordinasyon Toplantısı Vali Tutulmaz’ın Başkanlığında Yapıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Şubat 2019 tarihinde ilimize yapacağı ziyarete ilişkin kurum ve kuruluşların alacağı tedbirler ve güvenlik önlemlerinin görüşüldüğü toplantı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Vali Yardımcıları Ümit Şeref Kayacan, Gülihsan Yiğit ve Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Cumhurbaşkanımızın daha önceden ilimize yaptığı ziyaretler dolayısıyla kurum ve kuruluşlarımızın yeterli tecrübesi, bilgisi ve donanımı bu konuda var. Ancak biz yine de bu ziyaret öncesinde bütün kamu kurum ve kuruluşlarımıza görevlerini hatırlatma, koordinasyonu gerektirecek hususlar varsa bunları da hep birlikte yapma adına bugün bir aradayız” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda kamu kurum ve kuruluşları tarafından alınacak tedbirler ve yapılması gerekenler ile ilgili bir sunum gerçekleşti. Sunumun ardından toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi