Cumhur İttifakı “Adım Adım 2023 Kocatepe Gençlik” Konserinde Buluştu

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023 Kocatepe Gençlik Konseri” geniş bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti ve MHP yöneticilerinin de ilgi gösterdiği konser “Millet İttifakı”nın son buluşma noktası oldu.

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen konser programına binlerce Ülkücü salonu doldururken, AK Parti kurmayları da ittifak ortaklarını yalnız bırakmadılar.

Ünlü sanatçılar Alı Kınık ile Aşık Sefai’nin seslendirdiği parçaları ile dinleyicilerini coşturduğu konsere MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte MHP’nin Afyonkarahisar7daki tüm sensupları da katıldı. Konsere Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte AK Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve AK Parti’li yöneticiler de katıldılar. Konser sonrası bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığının Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlediği Ali Kınık ve Aşık Sefai’nin sahne aldığı “Adım Adım 2023 Kocatepe Gençlik ” konserine katıldık.

Mili ve manevi duyguların yüksek olduğu bir gece yaşadık. Spor Solununu dolduran değerli hemşehrilerime ve ülkücü gençliğe teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ise Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yöneticilerine muhteşem organizasyon nedeniyle teşekkür ederken, “Adım Adım 2023 Gençlik Konseri’nde kıymetli sanatçılarımız Ali Kınık ve Aşık Sefai’yi Afyonkarahisar’ımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.Kocatepe

Editör: Haber Merkezi