Condé Nast Traveler 2022 en iyileri açıkladı.

3 yıl üst üste, @ikbalthermal ‘En İyi Spa Resort’ ve ‘Destinasyon Spa Resort’ kategorilerinde pek çok saygın rakibini geride bırakarak Dünya’nın en iyileri arasında bu senede yerini aldı.

Dünyanın en fazla takip edilen seyahat ve yaşam stili dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler’ın prestijli okur değerlendirmesi olarak nitelendirilen “Okur Seyahat Ödülleri 2022” sıralamasında “Dünyanın En İyi Otelleri’’ listesi açıklandı.

İkbal Thermal Hotel & SPA; uluslararası platformda en prestijli seyahat dergilerinden biri kabul edilen Condé Nast Traveler’ın okuyucuları tarafından belirlenen “En İyiler” listesinde yer aldı.

New York merkezli Dünyaca prestijli, lüks seyahat konusunda otorite sayılan, ayda 5,6 milyon baskılı ve dijital 16 milyon üzerinde uluslararası okuyucuya sahip, gezginlerin kılavuzu ve ilham kaynağı olan seyahat ve yaşam stili dergisi Condé Nast Traveler okurları, bu ödül için geçtiğimiz 12 ay boyunca ziyaret ettikleri yerleri bizzat oyladılar. Dergi, turizm ve iş dünyasının en iyilerini belirlemek amacıyla 1988’den bu yana şehirler, havayolu şirketleri, seyahat ve gemi acentaları ve oteller kategorilerinde dünyanın en iyilerini belirleyerek seyahat dünyasına yön veriyor.

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden Condé Nast Traveler’ın global edisyonunun okurları, İkbal Thermal Hotel & SPA’yı “2022 Okur Seyahat Ödülleri”nde dünyanın en iyi otelleri arasında oyladı.

İkbal Thermal Hotel & Spa, tüm kategoriler içinde Türkiye’den sadece 7 konaklama tesisinden biri olarak Dünya’da ülkemizi gururla temsil eden otel oldu.

İkbal Thermal Hotel & SPA Genel Müdürü Ali Ulvi Gümüşhan bu başarılarıyla ilgili olarak düşüncelerini “Böyle uluslararası prestijli bir övgüyü almaktan dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu başarı kendimizi daima misafirlerimizin beklentilerini aşmaya adadığımızın kanıtıdır. Aynı zamanda bu, İkbal Grubu’nun yenilikçi vizyonuyla, İkbal Otel’in Üst Hizmet Anlayışı’nı Türk misafirperverliğimizle harmanlayarak sunan ekibimiz adına da büyük bir başarıdır

Dünyanın en prestijli misafirperverlik ödüllerinden birinde üç yıl üst üste listede yer almaktan mutluluk duyar, bize destek olan tüm değerli misafirlerimize gönülden teşekkür ederiz.

Kadim Şehirimiz Afyonkarahisar destinasyonunun tanıtılmasına katkı sağlamaya ve güzel ülkemiz Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz.” şeklinde paylaştı.

İkbal Thermal Hotel & SPA, Condé Nast Traveler’ın 2022 Okuyucu Ödülleri’nde, 2 kategoride listeye girmeyi başarmıştır. Dünyanın en iyi Spa Resort’ü ve Dünyanın en iyi Destinasyon Spa Resort’ü kategorilerinde yer almıştır.

Conde Nast Traveler - Readers' Choice Awards 2022

Conde Nast Traveler - Okuyucuların Seçimi Ödüllleri 2022

Listenin Tamamı: https://www.cntraveler.com/inspiration/readers-choice-awards

35. Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards 2022’de

Türkiye’den toplam 7 Otel ödüle layık görülmüştür.

The Best Spa Resorts in the U.S. & Around the World: 2022 Readers’ Choice Awards

https://www.cntraveler.com/galleries/2016-01-11/the-20-best-spas-in-the-united-states-readers-choice-awards-2015

#3 Six Senses Kaplankaya — Turkey

#11 Ikbal Thermal Hotel & SPA — Afyonkarahisar, Turkey

Top 48 Destination Spa Resorts in the World: Readers’ Choice Awards 2022

https://www.cntraveler.com/gallery/top-destination-spa-resorts-in-the-world-readers-choice-awards

#3 Six Senses Kaplankaya Kaplankaya, Turkey

#11 Ikbal Thermal Hotel & SPA

The Best Hotels in the World: 2022 Readers’ Choice Awards

https://www.cntraveler.com/gallery/the-best-hotels-in-the-world

4. Raffles Istanbul — Turkey

37. Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul — Turkey

50. Shangri-La Bosphorus, Istanbul — Turkey

Top 20 Resorts in Europe: Readers’ Choice Awards 2022

https://www.cntraveler.com/gallery/europe-top-resorts

#15 Maxx Royal Kemer Resort

#20 D Maris Bay Marmaris, Turkey

İkbal Thermal Hotel & Spa link: https://www.cntraveler.com/hotels/afyon/ikbal-thermal-hotel-and-spa

Editör: Haber Merkezi