Çocukları Mutlu Ettiler
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan ve Eylül-Ekim aylarında doğan 16 çocuğun doğum günü 16 Ekim günü Oruçoğlu Termal Otel’de kutlandı.  
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu kutlamaya, İkmal Komutanının eşi Hülya Gülmez, Belediye Başkanının Eşi Emine Çoban, Vali Yardımcısı eşi Melek Corav ve Afyonkarahisar’lı iş adamlarının eşleri ile birlikte katıldı. Çocuklar doğum gününe Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Lafçı, Kız Yetiştirme yurdunda öğretmen ve bakıcı anneleri eşliğinde katıldı.
Neşeli ve mutlu olsunlar
Doğum günü kutlamasında konuşan Bayan Balkanlıoğlu; “sevgili çocuklarımızı ve bizleri otellerinde misafir eden Bayan Tülay Oruç Hanımefendiye ve Afyonkarahisar’ımızın değerli İş Adamlarının Saygıdeğer eşlerine katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Diliyorum ki çocuklarımız tüm yaşamları boyunca şimdi oldukları gibi neşeli ve mutlu olsunlar, doğum günü olan bütün yavrularımızın yeni yaşlarını kutluyorum” dedi.
Neşeli çığlıklarla eğlence
Doğum günü kutlama programının tüm masrafları Oruçoğlu Termal Otel tarafından karşılanırken çocukların hediyeleri ise Afyonkarahisar’lı iş adamlarının eşleri tarafından alındı. Kutlamaya katılan çocuklar program süresince müzik eşliğinde dans edip, gönüllerince eğlendiler. Programa katılan konuklar, yurt sorumluları ve bakıcı anneleri de çocukların eğlencelerine ve neşeli çığlıklarına alkışlarla eşlik ettiler.
 
Editör: Haber Merkezi