Civelek, “Vatandaş “Cumhur İttifakı” diyor, “MHP” diyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Afyonkarahisar’ın köylerini, beldelerini ve ilçelerini dolaşan Civelek, “Vatandaş ‘Cumhur İttifakı’ diyor, ‘MHP’ diyor” dedi.

Afyonkarahisar’ın ilçelerinde ve merkezinde seçim çalışmasını yürüten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, çalışmalarını sahura kadar sürdürüyor. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Civelek, ziyaretlerinde Cumhur İttifakı ve MHP'ye sahip çıkılması gerektiğini anlatıyor. MHP’nin bu ülkenin temel taşı olduğunu da vurgulayan Civelek, “Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi; Türk milleti 16 Nisan 2017’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ‘Evet’ demiştir. Yeni hükümet sistemiyle istikrar temin edilecektir. Kuvvetler ayrımı kalın çizgilerle güçlenecek, Yasama-Yürütme ve Yargı arasında kör dövüşü, anlaşmazlık, gelgitler bitecektir. TBMM asli fonksiyonu icra edecektir. Hükümet seri ve etkili kararlar alacak, tıkanma, kriz ve kargaşa en aza çekilecektir. PKK ve FETÖ yerle yeksan edilecektir. Yargı ise hem bağımsız hem de tarafsız olacaktır. 24 Haziran’ın en önemli sonucu Türkiye’nin yeni sisteme geçmesidir” dedi.

“NASIL OY KULLANACAĞIZ”

“Vatandaş ‘Cumhur İttifakı’ diyor, ‘MHP’ diyor” diyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, ” MHP’li adaylar olarak her daim söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir. Milletimiz milletvekili pusulasında ise MHP’ye ‘Evet’ diyerek, Milliyetçi Hareket kadrolarının, bu milletin özünden köken alan bu kadroların mecliste güçlü bir şekilde temsilini sağlamalıdır. Genel başkanımıza devletin ve milletin yanında her daim sergilediği dik duruş için teşekkür edilmelidir. Bunun bir yolu da, AK Partili olup Devlet beyimizin dik duruşunu takdir eden vatandaşlarımız için, ittifaka geçerli oy kullanmaktır. Bu seçim için geçerli olmak üzere, hem MHP’ye hem de AK Parti’ye çift evet mührü basılarak bu teşekkür edilebilir. Ancak her iki liderimize de tam teşekkürün yolu; Cumhurbaşkanlığı seçim pusulasında Sayın Erdoğan’a, Milletvekilliği seçim pusulasında ise Sayın Bahçeli’ye yani MHP ye evet demektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi