Cinayeti işleyen ağabey suçunu itiraf etti

Dinar’ın Çayüstü Köyünde, evlerinde başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulunan iki kız kardeş Aysel (20) ve Hatice Ş.'in (16) ağabeyi B.Ş. (21) cinayeti itiraf etti.

Kardeşlerden Ayse Ş.'in yapılan otopsisinde 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı.

Dinar'a bağlı Çayüstü köyüne yaklaşık bir kilometre mesafedeki evde, dün öğle saatlerinde Aysel ve Hatice Ş. kardeşleri kanlar içerisinde bulan yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın yaptığı incelemede her iki kardeşin başlarından ateşli silahla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. İncelemelerin ardından iki kız kardeşin cansız bedeni, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayda kullanılan silahı ararken, köye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Jandarma ekipleri, mahkemeden alınan izinle Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde arama yaptı.

AĞABEY İTİRAF ETTİ

Jandarma olayla ilgili anne ve babayla diğer 4 kardeşin ifadelerine başvurdu. Kardeşlerin en büyüğü olan B. Ş., jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmanın titiz bir çalışma yürüttüğü soruşturma kapsamında B. Ş. ifadesinde Aysel ve Hatice Ş. kardeşleri öldürdüğünü itiraf etti. B. Ş.in ifadesi doğrultusunda cinayetin işlendiği tabanca da olay yerinden yaklaşık 700 metre ileride toprağa gömülü halde bulundu.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Diğer yandan Aysel ve Hatice Ş. kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Dinar Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Yapılan otopside Aysel Ş.'in 5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Cenazelerin buradaki işlemlerinden sonra toprağa verileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi