CHP İL YÖNETİMİNDEN İSTİFALAR
Afyonkarahisar CHP İl Örgütünde uzun zamandır belirgin olan gerginlik bugün ortaya çıktı.
Afyonkarahisar CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ile İl yönetim kurulu üyeleri arasındaki anlaşmazlık 7 üyenin istifası ile sonlandı. Bugün akşam saatlerinde 6 yönetim kurulu üyesi ile disipline verilen Yaşar Türköz il başkanlığına istifalarını gönderdi.
Afyonkatahisar il yönetim kurulu üyelerinden: Kerem Can, Yusuf Demir, Gülbin Tüzer, Şükriye Gökkaya, Füsun Mengü ve Nusret Yörük ile disipline verilen Yaşar Türköz, istifa etti.
Afyonkarahisar İl Başkanı yalçın Görgöz ile yönetim tarzında anlaşmazlıkları olduğu iddia edilen üyelerin, CHP Genel Merkezi’ne de, bilgi verecekleri öğrenildi.
Konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz il başkanı Yalçın Görgöz: “Siyasette istifalar doğaldır. Ayrılan arkadaşlarıma şimdiye kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz partimize gönülden bağlı, şevkle hizmet verecek arkadaşlarımızla yolumuza dvam edeceğiz. CHP büyük partidir. Önemli olan partimizin başarılı olmasıdır..” dedi.
İstanbul’da olduğunu bildiren Yalçın Görgöz, “Şu anda Kazım Küçük abimizin trafik kazasında kaybettiği kızının acısını paylaşmak üzere İstanbul’dayım. Olayı telefonla öğrendim. Hayırlı olsun..” dedi.
Editör: Haber Merkezi