CHP Afyon İlçe örgütleri Kılıçdaroğlu ile buluşuyor
 
CHP Başmakçı İlçe Örgütü, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her hafta bir ilçe örgütünü kendileriyle buluşturan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'a teşekkür etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başmakçı İlçe Örgütü, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyarete CHP Başmakçı İlçe Başkanı Tuncay Özcan, Başmakçı'nın eski Belediye Başkanı Halil Özcan, İl Genel Meclisi Başmakçı Üyesi Ecir Dinçer, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Tuncer, Başmakçı Belediye Meclisi üyeleri ve Başmakçı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
TÜM CHP'LİLERİN ÇALIŞMASI GEREK
Ziyarette Başmakçı İlçe Başkanı Tuncay Özcan ve eski Belediye Başkanı Halil Özcan'dan faaliyetler hakkında bilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim Genel Merkezimizden sade üyemize kadar her bireyimizle çalışmak zorunda olduğumuz bir dönemdeyiz. Türkiye büyük bir dayatma ve baskıyla yönetilmeye çalışılıyor. Bu dayatma ve baskıyı biz CHP olarak aşabiliriz. Yeter ki çok çalışalım, vatandaş ile sürekli temas edelim" dedi.
KÖKSAL'A TAKDİR VE TEŞEKKÜR
Konuşmasında CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'a da teşekkür eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal, her hafta Afyonkarahisar'dan bir ilçe örgütümüzle bizi buluşturuyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Burcu Köksal, 7 Haziran'dan bu yana yaptığı çalışmaları geçen hafta bize rapor olarak sundu. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum" ifadelerini kullandı. 
GRUP TOPLANTISI'NA KATILDILAR
Ziyaretin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Başmakçı heyeti sohbet etti. Başmakçı heyetine Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gezdirilmesinin ardından heyet, CHP Grup Toplantısı'na katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi