Çetinkaya: Sorunları bilmek değil, çözüm getirmek lazım
MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Hafta sonunu da yoğun bir tempo ile geçiren Çetinkaya mahalle, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya gelerek istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunlarını bildiğini kaydeden Çetinkaya, "Sorunları biliyorum demek yeterli değil, sorunları bilip bu sorunlara çözüm getirmek gerekli" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya hafta sonu da bir dizi ziyarette bulundu.
Çetinkaya, beraberinde MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez ilçe Başkanı Alper Yağcı ve partililerle birlikte, Hacıalioğlu Mahallesi, Erenler Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Çakır Mahallesi'ni ziyaret etti.
SEÇİM SONRASI SORUNLARIMIZLA BAŞBAŞA KALIYORUZ
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çetinkaya'ya vatandaşlar istek, talep ve sorunlarını aktardılar. Seçimler yaklaştığında adayların kendilerini ziyaret ettiklerini dile getiren vatandaşlar, "Her seçim olduğu gibi adaylar bizleri ziyaret ederek istek ve sorunlarımızı dinliyorlar. Her aday sorunları bildiklerini söylüyor ve bizlerden oy istiyorlar. Seçim sonrasında ise sorunlarımızla yine baş başa kalıyoruz" dediler.
AFYON'UN HER NOKTASI AYNI ÖNEME SAHİP
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya mahalle ziyaretlerinde beraberindeki partililerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. En ücra köşeye bile ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Çetinkaya, Afyonkarahisar'ın her noktasının kendileri için aynı öneme sahip olduğunu ifade etti.
Çetinkaya, "Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızla biraraya gelerek bire bir sohbet edip istek ve taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olabilmek için elimizden geleni değil, daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da ara vermeden Allah'ın izniyle devam edeceğiz" diye konuştu.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ ÖN GÖREN PROJELER ÜRETİYORUZ
Mahalle, esnaf, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Çetinkaya, "Toplumun her kesimi ile bir araya geliyoruz. Ben değil, biz olarak biraraya geliyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sorunlarını aktarıyorlar. Biz sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Ancak bu sorunları dinlemek not almak yeterli değil. Sorunların çözümünü ön getiren projeleri vatandaşlarımıza aktarıp projelerimizi de istişare etme fırsatı buluyoruz. Amacımız laf değil, hizmet üretmek. Hizmet yarışında Afyonkarahisar halkına en iyi hizmeti nasıl yaparız eksiğimiz varmı ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı dinlediğimiz gibi kendimizide anlatararak en iyi hizmeti nasıl yaparız bunun yolunu arayarak varsa eksikliklerimizi gideriyoruz" ifadelerini kullandı.
DANIŞMA MECLİSİ, VATANDAŞIN ELİ OLACAK
Ziyaretlerinde vatandaşlara projelerini anlatan Fatih Çetinkaya, Danışma Meclisi projesiyle vatandaşların söz hakkı olacağını dile getirdi.
Çetinkaya, "Belediye'nin yapacağı çalışmalarda vatandaşlarımızında söz hakkı olacak. 'Danışma Meiclisi' vatandaşın belediyedeki eli olurken, bizimde vatandaşlarımızla irtibatımızı sağlayacak. Hizmet tek başına değil, ekiple yapılır. Bir işi eksiksiz ve hatasız olarak yapmak için ekip çalışması gerekir. Biz tüm Afyonkarahisarlılarla bir ekip olacağız. Ekip çalışmasının başarıyı getireceği ortadadır. Bu başarıda 'Danışma Meclisi'nin rolü büyük olacaktır" şeklinde konuştu.
SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİN ÖNEMİ BÜYÜK
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'ya, Hacıalioğlu Mahallesi'nde balık ekmek ikram edilirken, Erenler Mahallesi'nde ise mahalle sakinleri tarafından sucuk ekmek ikram edildi. Fatih Mahallesi'nde ise mahalle halkı tarafından büyük coşkuşla karşılanan Çetinkaya, Çakır Köyü'nde de koy odasında vatandaşlarla biraya geldi.
Öte yandan Çetinkaya, Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) tarafından düzenlenen “Leyla” adlı konsere de katıldı. Afyonkarahisar'ın konumu itibariyle bir çok avantaja sahip olduğunu belirten Çetinkaya, şehrin tanıtılmasında ve marka değerlerinin hakettiği nokatya ulaşmasında kültürel, sanatsal faaliyetlerin öneminin büyük olduğunu ifade etti. Çetinkaya, sanatsal ve kültürel faaliyetlere aç olan Afyonkarahisar'ın 1 Nisan'dan sonra sanatın ve kültürel faaliyetlerin daha fazla icra edilen bir kent olacağını sözlerine ekledi. 
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya ziyaretleri sonrasında MHP İl binasında partililerle biraya gelerek çalışmalar hakkında istişare bulundu.
 


 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi