Çetinkaya: Belediye çalışanlarının gönlü rahat olsun
“Rızıkla oynamayız”
Önceki gün akşam Afyonkarahisar’da uydu yayını yapan bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, Belediyeyi kazanması halinde belediyede çalışanları işten çıkartılacakları iddialarına net cevap verdi. “kimsenin rızkıyla oynamayacağız. Bunun sözünü veriyoruz”
MHP Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Fatih Çetinkaya, Önceki gün akşam Afyonkarahisar’da uydu yayını yapan bir televizyon kanalının canlı yayınına katıldı.
Kendisinin belediye başkanı olması halinde ilk iş olarak Yüntaş şirketinde çalışan işçilerin sendikal haklarının kazandırılacağını söyleyen Çetinkaya, bunun bir vaat olmadığını bunun yapılması gerekli bir iş olduğunu aktardı.
Bunun yanında Kadrolu olan personellerle, daha önce sözleşmeli çalışmış sonradan kadroya alınmış personellerin ayrı tutulduğu konusunda da ciddi sıkıntıların olduğunu ifade eden Çetinkaya, “ açıkça söylüyorum belediyeye gelir gelmez Yüntaş personelinin sendikal hakları kendilerine verilecektir. Bunun yanı sıra kadrolu personelle daha önce sözleşmeli olarak çalışıyorken sonradan kadro almış personellerin ayrı tutulduğu konusunda ciddi sıkıntılar var. Bu noktada da adaleti sağlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Afyonkarahisar’da son günlerde vatandaşların bazı söylentilerle kandırılmak istendiğini kaydeden aday Çetinkaya, bunların sadece söylentiden ibaret olduğunu belirtti. Belediye personelinin gönüllerine su serpen bir açıklamada bulunan Çetinkaya, “Fatih Çetinkaya kimsenin ekmeğiyle oynamaz. Üstüne basa basa söylüyorum kimsenin rızkıyla oynamayacağız. Bunun sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi