Çetinkaya, “Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacak vizyona sahibiz”

Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacak vizyon ve kadrolara sahip olduklarını vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın karayollarının kesiştiği bir noktada olmasından dolayı kaynaklanan jeopolitiği, doğal ve tarihi güzellikleriyle gelişmeye, EGE’nin ve Türkiye’nin yükselen değeri olmaya aday bir il olduğunu söyledi.

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kala ev, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, her kesimden destek istiyor. Partililerinde eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlar Çetinkaya’ya yoğun ilgi gösteriyor. Esnafı ziyaret eden Çetinkaya, hem vatandaşın hemde esnafın talep ve isteklerini dinledi. Çetinkaya’ya destek vereceklerini belirten esnaf Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacaklarından ve hizmeti en iyi alacaklarını söylediler. Akşamları da ev ziyaretleri yaparak seçim çalışmasını sürdüren Çetinkaya, ailelerle bir araya gelerek kendilerinden biri olduğunu gösteriyor. Ev ziyaretlerinde bulundukları aileler ise Çetinkaya’yı kendi evlatları gibi ve kendilerinden biri olarak gördüklerini ifade ediyor. 31 mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde oylarını MHP’ye vererek Fatih Çetinkaya’yı belediye başkanı görmek istediklerini belirttiler.

ÇETİNKAYA, ” AFYONKARAHİSAR’IN TÜM KRONİK SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile belediye başkanlığına talip olduklarını söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade etti. Çetinkaya, “Bütün bu özelliklerine rağmen bu güzide şehir, ehliyetsiz ellerde her geçen yıl özellikle kırsalında verdiği göçlerle nüfus kaybetmekte; sanayi, turizm ve tarım her geçen gün gerilemektedir. On yıllardır çözülemeyen sorunlar birikip kronikleşmekte, bunların sonucu olarak da yaşanabilirlik endeksinde alt sıralarda yer almaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ başlığı altında topladığı dokuz ilke çerçevesinde oluşturacağımız belediyecilik konseptiyle Afyonkarahisar’ın tüm kronik sorunlarını çözmeye, uyuyan devi uyandırmaya talibiz. Milliyetçi, çalışkan, adil, dürüst, kadrolarla; çağdaş, kalkınmacı, rekabetçi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için göreve talibiz. Merkezi hükümet, üniversite, meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde bir belediyecilik anlayışını getirmeye talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi, bin yıllık Türk yurdu Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere taşıyacak vizyon ve kadrolara sahiptir. Çözümsüzlük çözüm değildir, Afyonkarahisar çaresiz değildir, geri kalmışlık kader değildir” dedi.

Editör: Haber Merkezi