CANSUYU AŞURE DAĞITTI

Her yıl Muharrem ayında halka aşure dağıtan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği bu yıl da geleneği bozmayarak, bugün İmaret Camisinde Cuma namazı çıkışı şifalı aşure dağıtacak.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir ve İstişare Heyetinden Tahsin Şaşmaz, Ahmet Ayvaz, Hasan Yeşilbağ, Fevzi Can, Nasuf Taşkın, Hüseyin Yılmaz ile Cansuyu Gönüllüsü bayanlarla birlikte aşureyi pişirerek, Fevzi Can Hocamızın yaptığı dualarla birlikte şifalı aşure geleneğini sürdürüyorlar.

Cansuyu’nun Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir, İmaret Camiinde Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımıza okunmuş, hatimli aşure dağıtımını yıllardır devam ettirdiklerini belirterek; “Gelenek haline getirdiğimiz aşurenin, bu güzel Muharrem ayında paylaşmanın ve şükretmenin mutluluğuyla, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmesine vesile olması dileğiyle, aşurenin yapımında emeği ve katkısı geçen herkese teşekkür ederek, tüm Afyon halkını davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi