Cansuyu 6 bölgede kurban kesecek

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Temsilcisi Mehmet Demir, bu yılki Kurban Bayramı için 6 ayrı bölgede kurban kesilip etlerinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını belirtti. Demir, isteyen herkese kurbanlık hisse bağışı kabul ettiklerini belirtti.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Av. Mehmet Demir’le Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Yeşil ve Halil Kaygısız Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti.

Cansuyu Dernek Temsilcisi Mehmet Demir, 24 Temmuz Basın Bayramındaki program yoğunluğu nedeniyle gecikmeli bir ziyarette bulunduklarını söyledi. Demir, tüm medya çalışanlarının Basın Bayramını kutladı. Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt, Cansuyu Derneği üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’a dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Demir şöyle konuştu: “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle çalışmalarımız devam ediyor. Kurban Bayramından 1 yıl önce hangi bölge ve ülkelere kurbanlık et dağıtımı yapılacağın planlandı. Uzun soluklu bir yıla yayılan bir çalışmanın ardından inşallah bu yıl 6 bölge de ihtiyaç sahibi ülke insanlarına kurbanlık et dağıtımı yapacağız. Kurban hisseleri, ayni ve nakdi her türlü hayırsever katkısını kabul ediyoruz. Derneğimize kurban bağışında bulunmak isteyen hemşehrilerimiz bankalarda Cansuyu yardım hesaplarnına bağışlarını yatırabilirler” dedi.

Editör: Haber Merkezi