CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR
Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din görevlileri Haftası tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.
Hafta nedeniyle İl Müftüsü Mustafa Kaya, Şube Müdürleri Nurettin Utaş ve Seyfullah Alpaydın’ın eşliğinde Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir ziyarette bulundular.
Ziyarette, İl Müftüsü Mustafa Kaya, Camiler ve Din görevlileri Haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Ziyaret nedeniyle duyduğu mutluluğunu dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu ise, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.
İl Müftüsü Mustafa Kaya, hafta münasebetiyle, 4 Ekim Perşembe günü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonunda saat: 10.00-12.00 arasında, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyelerinin konuşmacı olarak katılacakları, ‘Prof. Kamil Miras’ın Hayatı, Şahsiyeti ve İlmi Kişiliği’ saat: 14.00 -16.00 arasında ise AKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kasım Turhan’ın oturum başkanlığında Marmara ve Osmangazi üniversiteleri İlahiyat Fakülteleri Öğretim üyeleri tarafından ‘Hadislerin/Sünnetin Anlaşılması’ konulu panel düzenleneceğini bildirdi. 
Editör: Haber Merkezi