Burcu Köksal: “Teröre lanet olsun”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bir şehit haberinin üzerinden 24 saat geçmeden yeni şehit haberlerinin geldiğini belirtti. Köksal, "Teröre ve terörden beslenen herkese lanet olsun" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, terörün bitirilmesi için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti. Köksal, "Bir şehit haberinin üstünden daha yirmi dört saat geçmeden bir şehit haberi daha aldık. Gencecik çocukları hayatının baharında toprağa veriyoruz. Lanet olsun teröre ve terörden beslenen herkese. Son İki haftada dört şehit verdi Afyonkarahisar'ım... Kelimelerin tükendiği sözün bittiği yerdeyiz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Artık bu ateş sönsün, bir evladımızı daha şehit vermeyelim bir ananın bir eşin daha gözü yaşlı olmasın" dedi.
MECLİS'İ ETKİN ÇALIŞTIRALIM
Türkiye'nin sorunlarının çözüm yerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu hatırlatan Milletvekili Burcu Köksal, "Biz terör sorununu ve diğer tüm sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çözebiliriz. Olağanüstü Hal var deyip Millet'in Meclisi'ni etkisiz hâle getirmek demek, sorunların devam edeceğine inanmaktır. Gelin, Meclis'i etkin çalıştıralım. Teröre kim destek veriyorsa, kim terörden besleniyorsa, yargılayalım" çağrısında bulundu. 
 
Editör: Haber Merkezi