“Biz birlikte büyük bir aileyiz”

İYİ Parti merkez ilçe teşkilatı başkan İzzet Köken’in başkanlığında Seçim koordinasyon merkezinde toplandı.

Toplantıya İYİ Parti il başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’da katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İzzet Köken geçtiğimiz günlerde hain bir saldırıda hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş için birlikte Fatiha okunmasını istedi.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği İzzet Köken’in konuşması sonrası tarafından belde sorumlusu görevine getirilenlere İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu tarafından yetki belgeleri verildi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti teşkilat mensuplarına seslenerek; “2023 yılında yapılacak seçimlerde hep birlikte çalışarak partimizi Türkiye’nin ve Afyon’un 1.partisi yapacağız” dedi.

“PARTİMİZ ÇOK ZOR ŞARTLARDA VE ZOR BİR ZAMANDA KURULDU”

Başkan Mısırlıoğlu, 5 yıldır İYİ Parti’yi Türkiye’de ilimizde ilçelerde ve köylerde anlattıklarını belirterek; “İYİ Parti gerçekten çok zor şartlarda ve zor bir zamanda kuruldu. Türk Milletinin ihtiyaçlarından kuruldu. 21 yıldır ülkeyi yönetenlerin getirdiği noktayı hepimiz biliyoruz. Gençler, emekliler, işsizler, fakir-fukara biliyor. Zamların altında ezilenler biliyor. Umudunu Türkiye’de yitirip yurt dışında iş aramaya giden üniversite mezunu gençler biliyor. Toplumun bütün kesimleri sizler biliyorsunuz. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bu sıkıntıları bitirmek, son vermek Türkiye’nin bu kötü gidişine dur demek amacıyla bugün aramızda olan olmayan tüm gönüldaşlarımızla ilimizde, ilçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde İyi Parti’yi anlattık, İYİ Parti için mücadele ettik.” şeklinde konuştu.

“İYİ PARTİ İKTİDARA HAZIR”

İYİ Parti’nin iktidara hazır olduğunu vurgulayan Muhammet Mısırlıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Mısırlıoğlu; “Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha önce il başkanlığı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış, yöneticilik yapmış bir taşı bir yerden bir yere getirdiyse hepsinden Allah razı olsun. İYİ Parti bugün iktidara hazır. Şunu iddia ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde hep birlikte çalışarak partimizi Türkiye’nin 1.partisi yapacağız. Afyon’un 1.partisi yapacağız. Bu hayal değil. Anketlerde bizleri düşük gösterenler bugün 25-30 puanları görünce akılları kaçıyor. Biz beraber ve birlik içinde bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Seçimlerde inşallah ipi göğüsleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“VATANDAŞI ANLAYACAK, ÇÖZÜM YOLLARINI KONUŞACAK VE PARTİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ”

Mısırlıoğlu, kongre sürecinden dolayı seçim çalışmalarının aksadığına işaret ederek; “Kongre süreçlerinden dolayı belki mahalle bazlı, ev-işyeri bazlı çalışmalarımızda küçük aksamalar oldu. Bunun farkındayız. Yarından itibaren İYİ Parti il başkanıyla, ilçe başkanlarıyla bütün üye ve gönüldaşlarıyla ve sizlerle sahada olacak. Vatandaşı dinleyecek, anlayacak, çözüm yollarını konuşacak ve partimizi büyüteceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi