BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ
 
         Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi öğrencileri tarafından düzenlenen kutlama programı büyük beğeni topladı.
 
Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri dolayısıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi öğrencileri, öğretmenleri Ömer Çelik yönetiminde hazırladıkları Kutlu Doğum Haftası programıyla gönülleri fethetti.
 
Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi'nde gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulmasına müteakip İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bilgi Evi Müdürü Yusuf Uçar, öğrencilerine hazırladıkları program nedeniyle teşekkür etti.
 
Bilgi evi öğrencisi Mümin Özcan tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda, yine bilgi evi öğrencisi Merve Koler tarafından 'Medine'nin Gülü' isimli bir şiir okundu. Ardından bir grup öğrenci tarafından bir skeç sergilendi. İnsanların putlara taptığı dönemi anlatan skeç, izleyenlerden büyük alkış aldı.
 
Daha sonra, Mehmet Alparslan Büyükben tarafından 'İsminizi Anmakla Haşa Biz Değil', Mehmet Fatih Tekin tarafından 'Yağmur', Menekşe Kaplan tarafından 'Efendimize Mektup', Fadime Bedeşli tarafından 'Efendimiz Bir Gün Ziyaretimize Gelse' ve Ahmet Seyit Ayva tarafından da 'Bir Gece' şiirleri okundu.
 
Yine bir grup öğrenci tarafından, 'Ana Kız' isimli bir tiyatro oyunu sergilenirken, Tuğba Usta ve Fadime Bedeşli tarafından seslendirilen, 'Yetim Kız' ilahisi programda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Daha sonra bir grup öğrenci tarafından koro halinde 'Esma'ül Hüsna' ve ilahi okundu.
Aycan Çörekçioğlu ve Tuba Usta isimli öğrencilerin sunuculuğunu yaptığı program, okunan dua ile sona erdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi