Beşiktaşlılar Derneği’nde özel buluşma

Afyonkarahisar’da bir araya gelen 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, BJK Derneklerden Sorumlu Koordinatörü ve Divan Kurulu Üyesi Emin Biber’i ağırladılar

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği, Korel Termal Otel’de dernek yemeğinde bir araya geldi. Karakartalların buluşmasına BJK Derneklerden Sorumlu Koordinatörü ve Divan Kurulu Üyesi Emin Biber, 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği yönetimi ve Afyonkarahisar’ın Beşiktaşlı iş insanları ile takıma gönül verenler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

“İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BEŞİKTAŞLISINIZ DİYORUM”

Katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Kemal Genç, “Bu bir aile yemeğimiz… Beşiktaş’ın özel olan aile yemeğidir. Aramızda birbirinden değerli kongre üyelerimiz var. Kongre üyesi olmak isteyen ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Üye olmak isteyen arkadaşlarımız var. Biz bunu ciddi anlamda Emin beyin de destekleriyle bu seviyeye getirdik. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Beşiktaşlısınız diyorum. Salonumuz bize aittir. Büyük bir aileye aittir. Burada görüş ve önerilerinizi rica ediyorum sizlerden… Daha iyi yerlere gelebilmek adına sizlerin fikirleri ve düşünceleri derneğimiz ve Yönetimimiz adına çok değerlidir. Görüşleri olan arkadaşlarımdan ricam şudur ki, lütfen bizi bilgilendirin. Bize destek olun, Manevi yönden bize destek olmanızı rica ediyorum sizlerden… Bu aile çatısını büyütmek için sizlerden 5 ya da 10 olmak şartı ile üye bekliyorum. Sizlerden gelecek önerilere her zaman açığız. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

“BİR SİSTEMİN MÜJDESİNİ ALDIK”

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri Burhaneddin Akkaya, “Başkanımız yumuşak bir dille ifade etti. Bu çatının büyümesi adına temelleri atmak bizlere düştü, bunu yükseltmek sizlerin elinde… Öyle 5 üyeyle felan değil Başkanım, her arkadaşımızdan, bu aileden, her bir fertten 10 üye bekliyorum en az o Beşiktaş ruhunu taşıyacak şekilde… Geçen hafta Beşiktaş Dernekler Çalıştay’ındaydık. Orada çok güzel bir proje vardı. Beşiktaş kongre üyelerimizin tamamının içinde bulunduğu, ne iş yaptıkları, hangi sektörde faaliyet gösterdiklerine dair bilgiler projede olacak ve Beşiktaşlılar arasında sadece Beşiktaş ruhunu ticari alanda da, sosyal alanda da kimin neye ihtiyacı varsa, tek bir sistem üzerinden ulaşılabilecek bir sistemin müjdesini aldık” diye konuştu.

“KEMAL BAŞKAN AFYON’UN AHMET NUR ÇEBİ’Sİ…”

BJK Derneklerden Sorumlu Koordinatörü ve Divan Kurulu Üyesi Emin Biber ise, Kemal Başkan’dan övgüyle bahsetti: “210 derneğin bunları 160’ı Türkiye’de ve İstanbul’da 50’si yurt dışında olmak üzere Amerikası, Şilisi, Güney Afrikası, Almanyası, Hollandası, 210 derneğin başkanlığını yapıyorum. Ben Kemal Başkanımızı Kemal Başkan gibi değil de Afyon’un Ahmet Nur Çebi’si gibi görüyorum. Afyon’da daha önce bir yönetim vardı. Sonra çeşitli nedenlerden dolayı ara verildi. Bu iş artık İstanbul’da çok zor ama Anadolu’da da zor… Hem vakit gerekiyor, hem nakit gerekiyor. Afyonkarahisar’da şunu gördüm. İyi ki Kemal Genç beni ikna etti, iyi ki Kemal Genç’e bu görevi verdik diyorum, verdik derken olmak istedi. Kongrenizi de yaptınız. Buradaki kaliteli topluluğu, içlerinde Beşiktaş heyecanı olan topluluğu görünce ne kadar doğru iş yaptığımızı tekrar görmüş oldum. Ama bunda tabi 35 senenin verdiği bir tecrübe var diyelim.” Görüntülü bağlanan BJK Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak ile de karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Geceye katılan Beşiktaşlı iş insanları da duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Editör: Haber Merkezi