Bekir Özerdem 4.kez başkanlığa seçildi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği 5. Olağan Genel Kurulu'na tek liste ile gidilirken Bekir Özerdem 4. kez başkanlığa seçildi.

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği (AFSAD) 5. Olağan Genel Kurul toplantısını Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirdi. Kongre için yeterli çoğunluğun oluştuğu toplantıda Mehmet Gürel Yardım divan başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra başlayan kongrede faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu. Dilek ve temennilerin ardından divana sunulan tek listeyle oylama yapıldı. Bekir Özerdem'in listesi göreve seçildi.

'MESLEKTAŞLARIMIZ GÖREVE BİZİ 4. KEZ LAYIK GÖRDÜ'

Başkan Bekir Özerdem, derneğin 5. olağan genel kurul toplantısının gerçekleştiğini ifade ederek, "Ramazan'ın ilk gününe denk gelmesi tesadüf. Dolayısıyla pandemi nedeniyle bir kez ertelenmişti. Bir daha etkilemek istemedik. Tüm Afyon sigorta acenteleri meslektaşlarımız bu göreve bizi 4. kez tekrar layık gördü. Dolayısıyla biz de meslektaşlarımızdan aldığımız bu güven ve sevgi vasıtasıyla göreve devam edip önümüzdeki günlerde daha iyi, daha güzel çalışmalara imza atacağı kanaatindeyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi