“Bay Protokol”, ATSO’da Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitimi Verdi

ATSO KOBİ Akademisi tarafından, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitimi, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. “Bay Protokol” olarak tanınan Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv’ün verdiği eğitime ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler, ATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri Üyeleri, firma ve kurumların temsilcileri katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser yaptı. Serteser, “ATSO KOBİ Akademisi kendi markamız. 2018 yılından bu yana bütün eğitimlerimizi ATSO KOBİ Akademisi adı altında veriyoruz. Bu eğitimlerimizi sizden gelen talepler doğrultusunda Aralık ayında Yönetim Kurulumuz’da görüşerek bir takvim hazırlıyoruz ve bunu bir yıla yayılacak şekilde yayınlıyoruz. Her yıl, aşağı yukarı 24-25 eğitim veriyoruz.

Sayın İhsan Ataöv gibi konusunda uzman olan eğitmen ve akademisyenlerle, her ay 2 eğitim düzenliyoruz” dedi.

Serteser, şöyle devam etti:

“Bu vesile ile Sayın Ataöv’e de çok teşekkür ediyoruz. Geçen yıl da ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimi çerçevesinde Sayın Ataöv’ün eğitimi gerçekleşmişti. Sadece Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri’ne değil, kamuya ve halkımıza açık eğitimler düzenliyoruz. Kurumlarımız da eğitimlerimizi önemsiyor. Bu eğitimin de çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Bu vesile ile Sayın Ataöv’e, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitemiz’e, TOBB ETÜ’nün kurucusu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na çok teşekkür ediyorum.”

Serteser’in konuşmasının ardından Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv, protokol, ast-üst ilişkisi, selamlama, hitabet gibi önemli başlıklarda eğitim verdi. Eğitim, katılımcılara Katılım Belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi