Başmakçı’da İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinin yapılmasının ardından Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanmayı başaran Ayhan Gönüllü belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Görev yaptığı ilk beş yıl içerisinde Başmakçı’ya en güzel hizmetleri birlik ve beraberlik içerisinde yaptıklarını, yeni dönemde ise, yine meclis üyeleriyle, yapılması planlanan projeleri gerçekleştireceklerini söyledi.

Artık siyasetin, seçim zamanının geri kaldığını, ilçeye hizmet etme yarışının başladığını da kaydeden Gönüllü, şunları söyledi, “Aramıza yeni katılan meclis üyelerimiz ile birlikte Başmakçı için çok güzel hizmetlerin altına imza atacağız. Başmakçı belediyesi her zaman sözünü tutan bir belediyecilik anlayışı içinde vatandaşlara gece gündüz hizmet vermiştir.

Bundan sonra da yine aynı azim ve şevkle hizmet etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki seçim döneminde halkımıza birçok projemizi vaat etmiştik” dedi.

Gönüllü İkinci Döneminde Yapacağı İşleri Anlattı

Başmakçı Belediye Başkanı ve belediye başkan Adayı Ayhan Gönüllü ilçe için yapacağı projelerini anlattı. Başmakçı’ya küçük sanayi projesini uygulayacaklarını kaydeden Başkan Gönüllü şunları söyledi, İlçemize yıllar önce yapılan zamanla aşınan küçük sanayi sitesi ihtiyaçlara cevap vermemesi nedeniyle yerine daha modern sanayi sitesi yapılacak. İlçemizde ve köylerimizde bakım muhtaç yaşlı insanların rahat ve huzurlu bir yaşamı için yaşlı bakım ve aşevi projesini gerçekleştireceğiz. Yine ilçemizde çalışan ailelere yönelik çocuklarımız için kreş inşa edilecek. Başmakçı’da gübre ve atıkların bertaraf edilmesi ve ilçeye katma değer sağlaması için biyogaz tesisi kurulacak. İlçemizin en önemli eksikliklerinden olan düğün salonu projemizi de yapacağız. Kapalı spor salonu çalışmalarımızda ise gençlerimizin ve halkımızın daha modern tesislerde spor yapmalarını ve yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak amacıyla bu projemizi de yapacağız. Gerekli çalışmaların tamamlandığı güneş enerji sistemi projesinin de bitirilip yaşlı bakımevi ihtiyaçlarının karşılanması için kullanacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi