Başkan Zeybek’ten Halk Oyunları Ekiplerine Teşekkür

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 26-30 Ağustos Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla ilimize gelen Halk Oyunları ekiplerini ağırladı.

“SİZLER BARIŞ ELÇİSİSİNİZ”

Ekipleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Zeybek; “Afyonkarahisar, kuruluşun ve kurtuluşun başkentidir. İnanıyoruz ki; şehrimizden güzel anılarla ayrılacaksınız. Sizlerin de desteği ile Zafer Haftamızı coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Kurtuluş günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Ülkelerimiz, dinimiz, dilimiz ve ırkımız farklı olsa da ortak paydamız insan sevgisi. Sizler aslında birer barış elçisisiniz. Festivalimize renk katıyorsunuz. Her yıl olduğu gibi bu sene de sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz. Giresun Belediye Başkan Yardımcımız da bizlerle birlikte. Biliyorsunuz, Giresun’la kardeş şehiriz.

Zafer Haftası’na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 8 Yabancı ülkenin yanında Giresun, Ankara ve Bursa olmak üzere 11 Halk Oyunu ekiplerimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Halk oyunları ekiplerinin liderleri de söz alarak, Afyonkarahisar'da olmaktan mutlu olduklarını belirtti. İlimizde çok iyi karşılandıklarını ifade eden ekip liderleri davetinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu.

Uluslararası Zafer Festivali için ilimize gelen Giresun, Bursa, TÜFEM, Hırvatistan, Bosna Hersek, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ, Kosova, Makedonya Halk Oyunları ekipleri, yarın akşam (28 Ağustos Pazar) saat 20:00’de Zafer Meydanı’nda, 29 Ağustos Pazartesi AFİUM Alışveriş Merkezi’nde, 30 Ağustos saat 19:00’da Park Afyon AVM’de gösteri yapacak.

Editör: Haber Merkezi