Başkan Zeybek,“Söz Verdik Dağıtıyoruz”

“Eğitime Destek, Geleceğe Destek”

Afyonkarahisar Belediyesi, pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatıyla başlatılan “Askıda Tablet” kampanyasında hak kazanan öğrenciler yapılan titiz incelemeler neticesinde belirlendi.

Çocuklarımızın derslerinden uzak kalmaması için başlatılan kampanyada ihtiyaç sahibi yaklaşık 500 öğrencimiz, tabletlerine kavuştu. Alım işlemleri tamamlanan tabletler Yardım Hizmetleri Birimi tarafından pandemi dolayısıyla öğrencilere bizzat evlerinden ziyaret edilerek teslim ediliyor. Afyonkarahisar Belediyesi’nin çocuklarımızın eğitimine büyük önem verdiğini kaydeden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Eğitime Destek Geleceğe Destek” dedi.

Başkanımız Mehmet Zeybek, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı eğitime destek kampanyasına Belediye olarak biz de ilk, orta ve lise öğrencilerimize burs, kırtasiye, kıyafet ve son olarak tablet vererek destek olduk. Binlerce başvuru arasında gerçek ihtiyacı sahibi olan öğrencilerimize tabletlerini teslim ettik.

Kıymetli öğrenci kardeşlerim…

Sizlere eğitim ve öğretim alanında daha iyi bir gelecek sunmak için belediye olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eğitim hayatınız boyunca elde edeceğiniz bilgi ve beceriler, her birinizin kişiliğini geliştirecek,hayatınıza yön verecek ve ufkunuzu açacaktır. Bu bakımdan okul hayatınızın siz değerli gençlerimiz, öğrencilerimiz için hazine niteliğinde olduğunu hatırlatmak isterim. Bizler sizlere daha iyi bir gelecek temin edebilmek için her adımımızı bu şuurla atıyoruz. Özellikle şunu belirtmek isterim ki; gelecek dönemi değil, gelecek nesilleri düşünen bir belediye başkanınız yada bir ağabeyiniz olarak her zaman siz sevgili öğrenci kardeşlerimiz yanında olduğumu bilmenizi isterim.

Bu vesile ile sevgi dolu evlatlarımı ve velilerimizi en kalbi duygularımla selamlar, eğitim dönemi başta olmak üzere hayatınız boyunca Vatanına, Milletine, Bayrağına ve Devletine sahip çıkacak birer birey olmanızı Yüce Rabbimden niyaz ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi