Başkan Zeybek ve Milletvekilleri Nazmi Saatçi Mahallesinde

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Seçim öncesinde, gittiği her noktada ve çıktığı her platformda, "Sorunları yerinde çözeceğiz" diyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her Cuma, Cuma namazı sonrası geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretlerinde bu hafta Harbiş'de vatandaşlarla hemhal oldu.

Gönül belediyeciliği ile yola çıkan Başkan Zeybek’e bu hafta Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da eşlik etti. Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek; “Seçimden bu yana her ay mahalle muhtarımızla toplantılar gerçekleştiriyor, kendi aramızda sorunları ve talepleri istişare ediyoruz. Yine her Cuma da bir mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyip, sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. Bugün de Bakanımız Veysel Eroğlu, Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanımız Hüseyin Sezen ve Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan ile birlikte Nazmi Saatçi Mahallemize geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, sorunları yerinde gördük” dedi.

Mahalle Muhtarı Şura Köylü ise Afyonkarahisar Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibini mahallelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti diye getirerek teşekkür etti. Belediye’nin ilgili birim müdürleri ile istişare halinde ve uyumlu bir çalıştıklarını aktaran Muhtar Şura Köylü, talep ve önerilerini iletti.

Ziyarette Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi’ni ziyaret eden milletvekilleri ve Başkan Zeybek, halk eğitim merkezi ile ortaklaşa düzenlenen el sanatları sergisini gezdi. Ziyaretten sonra bilgi evindeki kreşi gezen Başkan Zeybek, minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Editör: Haber Merkezi