Başkan Zeybek Halk Oyunları ekiplerine teşekkür etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 26-30 Ağustos Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü etkinlikleri dolayısıyla ilimize gelen Halk Oyunları ekiplerini ağırladı.

“SİZLER BARIŞ ELÇİSİSİNİZ”

Ekipleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Zeybek; “İnanıyoruz ki; Afyonkarahisar’dan güzel anılarla ayrılacaksınız. Sizlerinde desteği ile Zafer Haftamızı coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Ülkelerimiz, dinimiz, dilimiz ve ırkımız farklı olsa da ortak paydamız insan sevgisi. Sizler aslında birer barış elçisisiniz. Festivalimize renk katıyorsunuz. Zafer Haftası’na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Halk oyunları ekiplerinin liderleri de söz alarak, Afyonkarahisar'da olmaktan mutlu olduklarını belirtti. İlimizde çok iyi karşılandıklarını ifade eden ekip liderleri davetinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu.Ekipler daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar’ı da ziyaret ederek misafirperverlikleri ve festival süresince gösterecekleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Uluslararası Zafer Festivali için ilimize gelen ve aralarında Bulgaristan, Romanya, Kırgızistan,TÜFEM Halk Oyunları Derneği, Macaristan, Sırbistan,KuzeyKıbrısTürkCumhuriyeti, Makedonya, Bosna Hersek ve Giresun Halk Oyunları Ekiplerinin yer aldığı ekipler bu akşam saat 20:00’de AFİUM Alışveriş Merkezi’nde, yarın (27 Ağustos Salı) saat 20:30’da Zafer Meydanı’nda 28 Ağustos Çarşamba günü ise saat 20:00’de Akarçay’da gösteri yapacak.

Editör: Haber Merkezi