Başkan Zeybek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AK Parti, 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmak için gittiği Kızılcahamam'da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi.

BİRE BİR GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, belediyelerin çalışmaları ve seçim öncesinde izlenecek yol haritasının belirlendiği AK Parti’nin Kızılcahamam kampına katıldı. 804 il ve ilçe belediye başkanının katıldığı kampta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la bire bir görüşme gerçekleştiren Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

‘TÜM AFYONKARAHİSARLILARA SELAMI VAR”

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkanımız; “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bire bir görüştük. Kendisinin tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize selamları var. Rabbim uzun, hayırlı ömürler versin. Başımızdan eksik etmesin” dedi.

Başkanımız açıklamasının devamında “AK Parti’mizin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var. “Güçlü Türkiye” sloganımızla millete hizmet yolunda durmak yok yola devam inşallah…” dedi.

Editör: Haber Merkezi