Başkan Zeybek Ali Çetinkaya Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ali Çetinkaya Mahallesine ziyarette bulunuldu.

Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerini Ramazan’da da ara vermeden sürdürüyor. Cuma ziyaretleri kapsamında Zeybek Başkan, Ali Çetinkaya Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri anlattı, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Mahalle Muhtarı Mustafa Er’den talep ve görüşleri alarak taleplerin kısa sürede yerine getirileceğini belirtti. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Barış Dal, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti.

Cuma ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüğünü aktaran Zeybek Başkan, “Hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Mahallerimizde başladığımız çalışmalarımızı yerinde takip ediyor aynı zamanda hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların görüş ve beklentilerini alıyoruz. Şehrimize hizmetimizi hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin” diye konuştu.

ZEYBEK BAŞKAN’DAN İNCELEME GEZİSİ

Mahalle ziyareti ardından Zeybek Başkan ve ekibi Abdülhamid Han Alt Geçidi’nde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Devam eden çevre düzenleme, bordür ve kaldırım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı duyuruldu.

Editör: Haber Merkezi