Başkan Zeybek Akmescit Mahallesi’nde

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarını karış karış dolaşmaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana gönül belediyeciliği ışığında, farkındalık yaratacak yönetim anlayışını ortaya koyan, ayak basmadık mahalle bırakmayan Başkan Zeybek, son ziyaretini Akmescit Mahallesi’ne yaptı.

Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeybek’ i AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz,Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’da yalnız bırakmadı. Başkan Zeybek, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyarette kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Başkan Zeybek, vatandaşlarımızın istek ve önerilere ilişkin ilgili birim amirlerine talimat verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ziyareti sosyal medya hesabından şöyle değerlendirdi. Belediye işi gönül işi anlayışıyla hemşehrilerimizle hemhal olmak için güzel şehrimizin mahallelerinden Akmescitdeyiz. Bugün Cuma namazımızı Belediyemizden ekip arkadaşlarımızla birlikte tarihi Türbe Camii'nde eda ettik. Akabinde mahalle muhtarımız Celal Acar ve halkımızla bir araya gelip, talep öneri ve istekleri yerine giderek, tespit ettik. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız parke çalışmalarını inceledik. Ayrıca taleplerle alakalı ilgili ekip arkadaşlarımızı görevlendirdik. Her zaman söylediğim gibi şehrimizin tamamına hizmeti götürüyor, hemşehrilerimizin hizmetine koşuyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi