Başkan Üstün, “Fahiş fiyatlara fırsat vermeyeceğiz”

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün geçtiğimiz günlerde verdiği müjdeyi hayata geçirdi. Afyonkarahisar’da ki tüm fırıncı esnafına 4000 çuval un dağıtımı gerçekleştirildi. Üstün, fahiş fiyatlara fırsat vermeyeceklerini ifade etti

Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile un ve ekmek fiyatlarındaki artışa karşın çuvalı 195 liradan un temin ettiklerini ve bu konuda fabrikalardan söz aldıklarını duyurmuştu.

Bu sevindirici gelişme hayata geçirildi. Başkan Üstün yaptığı açıklama ile Afyonkarahisar’da ki fırıncı esnafına söz verildiği gibi un temini edildiğini ve TIR’larla dağıtıldığını duyurdu.

Başkan Üstün fahiş fiyattan satış yapan stokçulara da seslenerek, “Devletimiz bunun hesabını soracaktır” dedi. Üstün, “Bu görev hepimizin görevi” diyerek herkesi bilinçli olmaya davet etti. Uzun yıllardır Afyonkarahisar’da en ucuz ekmeğin satıldığını ifade eden Başkan Üstün, mahalle bakkallarını da desteklediklerini söyledi. Afyonkarahisar’da ki fırıncı esnafı da bu uygulamanın hayata geçirilmesini memnunlukla karşıladı.

Editör: Haber Merkezi